Spa BONTON

 

 

Radno vreme 7am - 10pm

Vikendom 9am - 9pm

 

 

Zakazivanje

Preporučujemo vam da zakažete tretmane pre dolaska u hotel, kako bismo mogli na najbolji mogući način da izađemo u susret vašim potrebama i da izbegnemo vaše razočarenje u slučaju da smo potpuno popunjeni. Kako biste potvrdili i obezbedili svoju rezervaciju neophodna je kreditna kartica.

 

Otkazivanje

U slučaju otkazivanja ili promene termina molimo vas da nam javite najkasnije 2 sata pre početka termina. U slučaju da se tretman ne otkaže u ovom roku ili da se gost ne pojavi, biće naplaćena puna cena.

 

Dolazak

Preporučujemo da dođete barem 15 minuta pre početka tretmana kako biste imali vremena da se presvučete, opustite i uživate u prostoru spa centra. Molimo vas da imate u vidu da će kašnjenje rezultirati u skraćenom trajanju vašeg tretmana.

 

Tokom boravka

Trudimo se da obezbedimo miran ambijent za sve goste, zbog toga vas molimo da isključite zvuk na telefonu. Alkohol i pušenje nisu dozvoljeni. Tim spa centra zadržava pravo da zabrani pristup bilo kome čije oblačenje ili ponašanje može da ugrozi ili uznemiri druge goste.

 

Vaše vrednosti

Ormarići su obezbeđeni u svlačionicama, ali vam savetujemo da ne donosite i ne nosite vredne stvari dok koristite spa centar. Mi se trudimo da čuvamo vaše stvari ali ne preuzimamo odgovornost za gubitak ili oštećenje ličnih predmeta.

 

Parno kupatilo

Molimo vas da se setite da pijete dovoljno vode pre korišćenja našeg parnog kupatila i da vodite računa o zdravstvenim predostrožnostima. Iz poštovanja prema svim našim gostima, ljubazno vas molimo da budete pokriveni peškirom u parnom kupatilu, a da u ostalim prostorima spa centra koristite bade mantil.

 

Posebne potrebe

Molimo vas da nas obavestite ukoliko imate bilo kakve alergije, osetljivosti, povišen pritisak, dijabetes, probleme sa srcem ili druge fizičke probleme ili povrede u trenutku pravljenja rezervacije, kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo i tretmane.

 

Nakon tretmana

Veoma je važno piti dosta vode pre i posle tretmana. Iskoristite vreme odmah posle tretmana da se opustite, kako bi vaše iskustvo bilo kompletno i kako biste maksimalno iskoristili vrednosti tretmana.

 

Deca

Sve osobe mlađe od 16 godina koje žele da imaju tretman ili koriste prostor spa centra smatraju se maloletnicima i moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja. Imajte u vidu da na bazenu ne postoji spasilac na dužnosti.

 

Tretmani u sobi

Na zahtev možemo da organizujemo tretmane u vašoj sobi, po višoj ceni.

 

Proizvodi

Kako biste nastavili sa programom kod kuće, proizvode koji su korišćeni tokom tretmana moguće je kupiti na recepciji spa centra.

 

Poklon vaučeri

Spa tretmani i paketi savršen su poklon za posebne prilike. Poklon vaučeri se ne mogu vratiti i ne mogu preneti sa osobe na osobu.

 

Plaćanje

Primamo sve najvažnije kreditne kartice, keš i potpis na sobu. Važeća legitimacija i autorizacija kreditne kartice neophodni su za plaćanje od strane trećih lica.

 

 

Facebook Instagram Twitter LinkedIn Blog App Store Play Store Trip Advisor