Ovo je klasični Square Nine tip sobe, koji po svojoj veličini i sadržajima omogućava potpun komfor i komoditet.

Soba nudi veliki francuski ležaj, ugrađeni radni sto od kumaru drveta, lcd tv, kupatilo obloženo prirodnim kamenom, sa odvojenom tuš kabinom i kadom.

 

Svih 30 Superior King soba imaju pogld na unutrašnje dvorište i piazzetu.

 

VIŠE INFORMACIJA

SUPERIOR KING
TWIN DELUXE

Ušuškane u uglovima hotela, Twin deluxe sobe nude dve opcije smeštaja, opciju Twin sobe sa dva odvojena kreveta ili opciju porodične sobe sa jednim ogromnim krevetom - širine 3m.

Svaka Twin deluxe soba je opremljena ručno tkanim turskim ćilimima, ugrađenim radnim stolom od kumaru drveta, lcd tv, i Hans Wegner stolicom. Prostrano kupatilo od prirodnog kamena, sa odvojenom tuš kabinom i kadom, kao i prostran ulazni hodnik nude potpuni komfor za 2 osobe.

 

Sve 4 twin Deluxe sobe imaju pogled na unutrašnje dvorište i piazzetu.

 

VIŠE INFORMACIJA

Svaki Junior apartman hotela Square Nine opremljen je francuskim ležajem, lcd tv-om, prostranim radnim prostorom i prostorom za sedenje, sa udobnim De Padova foteljama i Hans Wegner stolicama.

Veliko kupatilo sa odvojenom tuš kabinom i kadom i velikim prozorima, prostrani ulazni hodnik i veliki ormanski prostor, nude potpuni komfor i osećaj da ste kod kuće. 

 

Sva 4 Junior Apartmana imaju pogled na Studentski trg i park.

 

 

VIŠE INFORMACIJA

Junior Suite Square Nine Hotel Belgrade
JUNIOR APARTMAN
JUNIOR DELUXE APARTMAN

Svaki od ovih svetlih, ugaonih apartmana hotela Square Nine opremljen je francuskim ležajem, lcd tv-om, prostranim radnim prostorom i prostorom za sedenje, sa udobnim De Padova foteljama i Hans Wegner stolicama.

Veliko kupatilo sa odvojenom tuš kabinom i kadom i velikim prozorima, prostrani ulazni hodnik i veliki ormanski prostor, nude potpuni komfor i osećaj da ste kod kuće. 

Sva 4 Junior Deluxe  apartmana imaju pogled na Studentski trg i park.


VIŠE INFORMACIJA

Oba prostrana Executive apartmana  sastoje  se od odvojene spavaće i dnevne sobe, nameštene vintidž komadima nameštaja dizajniranim od strane Borga Mogensena, Fina Jula 45, Hansa Vegnera i Kara Klinta.

Velika kupatila sa odvojenom tuš kabinom i kadom i velikim prozorima, prostrani ulazni hodnik i veliki ormanski prostor, nude potpuni komfor i osećaj da ste kod kuće. 

 

Oba Executive apartmana, kao posebnu pogodnost imaju terasu od 20m2 sa prelepim pogledom na studentski park, krovove beograda, kalemegdansku tvrđavu i druge znamenitosti ove istorijske četvrti grada.

 

VIŠE INFORMACIJA

EXECUTIVE APARTMAN
PREDSEDNIČKI APARTMAN

Predsednički apartman je najveći apartman hotela Square Nine, dimenzija 95m2, koji pored prostrane spavaće i dnevne sobe, sadrži zasebnu prostoriju sa ormanom, odvojeni garderober, prostrano kupatilo, čajnu kuhinju i terasu koja opasava ceo apartman.

U apartmanu se nalazi zbirka originalnog nameštaja iz sredine prošloga veka, koja uključuje bar od danskog ružinog drveta, stolice sa naslonom Borgea Mogensena, i sto Hansa Vegnera.

 

Posebna draž ovog apartmana je impozantna terasa koja se prostire na 80m2 i opasava ceo apartman, sa panoramskim pogledom na grad.


VIŠE INFORMACIJA

Roditelje očekuje potpuno opuštanje u komforu Junior apartmana, dok su deca odmah pored u Twin Deluxe sobi.  Sobe su povezane privatnim hodnikom, što porodici omogućava kompletan ugođaj doma, sa svim pogodnostima hotela od 5*.

 

Povedite decu na porodični odmor i iskoristite pogodnost od 50% popusta na cenu druge sobe.

 

Uživajte u porodičnom odmoru u hotelu Square Nine

 

VIŠE INFORMACIJA

PORODIČNI APARTMAN
SADRŽAJI U SOBI
Facebook Instagram Twitter LinkedIn Blog App Store Play Store Trip Advisor